Privacy verklaring

Privacyverklaring By Margot

Per 1 november 2022

Je privacy is voor By Margot van groot belang. Ik houd mij dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij mij en dat ik ze altijd netjes gebruik. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik bij de webwinkel www.bymargot.nl allemaal doe met informatie die ik over je te weten kom.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat ik precies van je bijhoud, neem dan contact op met By Margot.

Afhandelen bestelling
Wanneer je bij mij een bestelling plaatst, gebruik ik je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Ik mag je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij je te laten bezorgen. Ook krijg ik informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruik ik je naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze heb ik nodig vanwege het contract die ik met je sluit. Ik bewaar deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kan je mij vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruik ik je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Dit doe ik op basis van je toestemming. Ik bewaar deze informatie totdat ik zeker weet dat je tevreden bent met mijn reactie.

Je kan je abonneren op de nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over de producten en diensten. Dit "abonnement" kan je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.
Je e-mailadres wordt alleen met jou toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Reclame
Ik wil je graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doe ik:

  • via social media (denk aan; Facebook, Instagram, Tiktok)
  • nieuwsbrief

Je kan op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Je kan me verwijderen uit je lijst, ontvolgen of in het ergste geval blokkeren of één van de afmeldoptie gebruiken.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Ik geef je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor mijn webwinkel of als ik dit wettelijk verplicht ben (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf of fraude).

Ik werk met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus je persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om je te kunnen leveren wat je hebt besteld in de webwinkel. In mijn webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten ook je persoonsgegevens.


Cookies
Mijn webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar ik informatie in kan opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar ik kan er ook mee zien dat je mij weer bezoekt. Wanneer je mijn webwinkel voor het eerst bezoekt, kreeg je een melding met uitleg over cookies. Hierbij zal ik vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies te geven.

Je kan via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van mijn webwinkel werken dan niet goed meer.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Ik zorg dat de gegevens bij mij goed beveiligd zijn. Ik pas de beveiliging steeds aan en let goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer ik de webwinkel wijzig, moet ik natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er een nieuwe versie is. Ik zal mijn best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van je heb, kan je altijd contact met mij opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die ik heb
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op: dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, eventueel een laatst ontvangen order, zodat ik zeker weet dat ik geen gegevens van de verkeerde persoon aanpas of verwijder.

Klacht indienen
Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help of mijn best heb gedaan om tot een oplossing te komen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
By Margot, t.a.v. Margot Bos
Kerkstraat 140
6104 AG Koningsbosch
info@bymargot.nl
0614683073

© 2016 - 2022 By Margot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel