Samen zijn we sterk

 

Mijn dochters, Demi Dallas (11) en Charlie River (10) zetten ze zich sinds enkele jaren in voor het goede doel. Nadat mijn schoonzus in 2009 overleed aan borstkanker begon ik mij in te zetten voor Pink Ribbon. Sinds enkele jaren hebben Demi Dallas & Charlie River dit van mij overgenomen. Ieder jaar weer verzinnen ze een actie om centjes binnen te halen voor Pink Ribbon. Nu hebben zij besloten (jan 2021) om het gehele jaar door zich in te zetten en niet alleen in de maand oktober! Kortom, hun nieuwe actiepagina staat al online!

Klik hier om naar de actiepagina te gaan.

Sinds 2020 zetten de meiden zich ook in voor het Prinses Maxima Centrum. Na het bericht dat hun beste vriend en vriendje van onze Charlie acute leukemie had stortte niet alleen hun wereld in, maar ze wilden gelijk ook iets doen! Zo hadden ze zich bedacht om ook geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum. 

Klik hier om naar de actiepagina te gaan.

Zo is de naam SAMEN ZIJN WE STERK in het leven geroepen.. Samen moeten we dit doen en kunnen we dit doen. Je bent niet alleen wanneer je ontzettend ziek bent. De meiden proberen zo ook aandacht te brengen aan borstkanker en kinderkanker. Om hun acties voor de goede doelen af te sluiten in 2020, hebben de meiden hun haren gedoneerd aan stichting Haarwens. Dit was voor mij als mama toch wel even een tranen trekker, niet alleen omdat hun mooie lange haren eraf gingen(wat uiteindelijk echt niet belangrijk is haha), maar ook een moment van hoe verdomd trots je op je eigen kids bent wanneer ze op zo'n jonge leeftijd al zo iets moois willen en kunnen doen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ze hopen niet alleen losse donaties te mogen ontvangen, maar ze hopen ook dat hun eigen gemaakte spulletjes verkocht worden waar ze dan een X bedrag van aan één van hun goede doelen kunnen overmaken.

Volg jij ze al op één van hun sociale media kanalen?

Klik hier voor hun Facebook pagina

Klik hier voor hun Instagram pagina Samen zijn we sterk

Klik hier voor hun Instagram pagina Demi Charlie voor Pink Ribbon

Ik plaats in mijn webshop enkele foto's van de spulletjes die zij maken en verkopen voor het goede doel. Mocht je iets willen bestellen hiervan, graag even een berichtje / mailtje. En dan gaan de meiden het gelijk regelen voor je! 

Veel liefs,

Trotse mama, 

Margot

 

© 2016 - 2021 By Margot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel