Sieraden onderhoud

Hoe houd ik mijn sieraden van By Margot mooi?

!! Ook wanneer je RVS (Stainless steel) sieraden draagt !!

Geen aanraking met water. Douche en zwem niet met je sieraden. Zeepresten, chloor en zout kunnen achterblijven op en in je sieraden, wat uiteindelijk toch voor verkleuring kan zorgen!!

Vrijhouden van parfum/lotion. Laat je sieraden niet direct in aanraking komen met zeep, parfum, make-up, lotion en haarspray

Transpiratie. Doe je sieraden af als je weet dat je zwaar werk gaat verrichten of begint aan een zware workout. Ook zweet kan je sieraden aantasten en daarnaast is het zonde wanneer je je sieraden verliest

Doe je sieraden af voordat je gaat slapen. Sieraden slijten sneller als je ze blijft dragen en er bestaat een kans dat ze kapot gaan, ook tijdens het slapen.

Goed bewaren. Het beste is om je sieraden op een donkere en droge plek te bewaren, bijvoorbeeld in het meegeleverde sieradenzakje -en of doosje.

Verklein de kans op knopen. Sluit kettingen, armbanden en andere sieraden met een sluiting voordat je ze opbergt. Het verkleint de kans dat er een knoop ontstaat in je sieraden.

Doe je sieraden als laatste om. Het beste is om sieraden pas als allerlaatste om te doen. Je wilt natuurlijk niet dat je ergens achter blijft haken tijdens het omkleden.

Vermijd grote druk. Vermijd grote druk op armbanden van elastiek. Doe ze met beleid om, zodat de rek goed in het sieraad blijft.

Kijk uit met chemische producten. Als je in aanmerking komt met chemische producten, doe je sieraden dan af. Draag ze bijvoorbeeld niet tijdens een schoonmaak.

Pas op met zonlicht. Stel je sieraden niet bloot aan te fel zonlicht. Daardoor kunnen je sieraden verkleuren en worden de RVS kralen/onderdelen ontzettend warm.

Liefs,

By Margot

 

 

© 2016 - 2023 By Margot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel